Nabeschouwing Reims - Lens (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 18 februari 2024 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het zondag 18 februari 2024 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lens (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Reims en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Oumar Diakité, waarmee Reims met 1-0 de leiding nam. Lens kwam na 47 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Wesley Saïd, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Reims - Lens 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lens Gele kaart voor Abdukodir Khusanov Lens
22' Gele kaart Reims Gele kaart voor Oumar Diakité Reims
41' Doelpunt Reims Doelpunt Oumar Diakité met assist van Junya Ito Reims 1-0
47' Doelpunt Lens Doelpunt Wesley Saïd met assist van Przemyslaw Frankowski Lens 1-1
52' Gele kaart Reims Gele kaart voor Joseph Okumu Reims
53' Joseph Okumu Reims
67' Gele kaart Lens Gele kaart voor Facundo Medina Lens
68' Wissel Lens Wissel Morgan Guilavogui voor Wesley Saïd Lens
69' Wissel Lens Wissel Florian Sotoca voor Adrien Thomasson Lens
69' Wissel Lens Wissel Neil El Aynaoui voor Nampalys Mendy Lens
71' Wissel Reims Wissel Amir Richardson voor Oumar Diakité Reims
71' Wissel Reims Wissel Keito Nakamura voor Reda Khadra Reims
82' Wissel Reims Wissel Mohamed Daramy voor Teddy Teuma Reims
82' Wissel Lens Wissel David da Costa voor Angelo Fulgini Lens
83' Wissel Reims Wissel Therence Koudou voor Sergio Akieme Reims
87' Wissel Reims Wissel Benjamin Stambouli voor Junya Ito Reims
88' Wissel Lens Wissel Massadio Haidara voor Jhoanner Chávez Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Lens
Opstellingen Reims - Lens
De opstellingen van Reims en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach William Still
Voorbeschouwing Reims - Lens

Reims en Lens treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 16 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 5 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Reims. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Reims 0
Winst Lens 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 9e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 6e plaats.