Nabeschouwing Reims - Lille (0-1) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Reims het zaterdag 2 maart 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Lille (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Lille is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lille. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Jonathan David, waarmee LOSC Lille met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lille uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Reims - Lille 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Reims Gele kaart voor Therence Koudou Reims
36' Gele kaart Reims Gele kaart voor Teddy Teuma Reims
48' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Gabriel Gudmundsson LOSC Lille
56' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt Jonathan David LOSC Lille 0-1
59' Gele kaart Reims Gele kaart voor Thibault De Smet Reims
63' Wissel Reims Wissel Sergio Akieme voor Thibault De Smet Reims
63' Wissel Reims Wissel Valentin Atangana Edoa voor Therence Koudou Reims
72' Wissel Reims Wissel Oumar Diakité voor Teddy Teuma Reims
72' Wissel Reims Wissel Keito Nakamura voor Reda Khadra Reims
81' Wissel LOSC Lille Wissel Ismaily voor Hákon Arnar Haraldsson LOSC Lille
84' Gele kaart Reims Gele kaart voor Adil Al Attabi Reims
87' Wissel LOSC Lille Wissel Yehvann Diouf voor LOSC Lille
87' Wissel LOSC Lille Wissel Alexsandro Ribeiro voor Angel Gomes LOSC Lille
88' Wissel Reims Wissel Yusuf Yazıcı voor Edon Zhegrova Reims
89' Wissel LOSC Lille Wissel Mamadou Diakhon voor Amir Richardson LOSC Lille
96' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Lucas Chevalier LOSC Lille
95' Wissel LOSC Lille Wissel Trevis Dago voor Jonathan David LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Lille
Opstellingen Reims - Lille
De opstellingen van Reims en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lille zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach William Still
Coach Paulo Alexandre Rodrigues Fonseca
Voorbeschouwing Reims - Lille

Reims en Lille treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 26 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reims. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Reims favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Lille slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reims 8
Winst Lille 6
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 8e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 5e plaats.