Nabeschouwing Strasbourg - Clermont (0-0) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 5 november 2023 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2023/2024 neemt Strasbourg het zondag 5 november 2023 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Clermont (0-0)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Strasbourg en Clermont geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Marvin Senaya van Strasbourg. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Clermont, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Strasbourg, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jeremy Stinat niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Strasbourg - Clermont
Balbezit
39%
61%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
18
10
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
98
124
Gevaarlijke aanvallen
47
58
Passes
361
580
Overtredingen
13
5
Buitenspel
1
5
Corners
4
6
Wissels
5
6
LIVE Strasbourg - Clermont 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Wissel Strasbourg Wissel Jeremy Sebas voor Dilane Bakwa Strasbourg
51' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Marvin Senaya Strasbourg
68' Wissel Strasbourg Wissel Kévin Gameiro voor Dion Moise Sahi Strasbourg
68' Wissel Strasbourg Wissel Lebo Mothiba voor Ângelo Strasbourg
74' VAR: Afgekeurd doelpunt Goal Disallowed Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Goal Disallowed Strasbourg
76' Tweede gele kaart Strasbourg Tweede gele kaart voor Marvin Senaya Strasbourg
77' Wissel Clermont Wissel Yohann Magnin voor Maxime Gonalons Clermont
77' Wissel Clermont Wissel Grejohn Kyei voor Shamar Nicholson Clermont
79' Wissel Strasbourg Wissel Habib Diarra voor Emanuel Emegha Strasbourg
79' Wissel Strasbourg Wissel Eduard Sobol voor Jeremy Sebas Strasbourg
82' Wissel Clermont Wissel Bilal Boutobba voor Elbasan Rashani Clermont
82' Wissel Clermont Wissel Mehdi Zeffane voor Cheick Konate Clermont
92' Wissel Clermont Wissel Aïman Maurer voor Jim Allevinah Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Clermont
Opstellingen Strasbourg - Clermont
De opstellingen van Strasbourg en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Clermont zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mathieu Le Scornet
Wissels Strasbourg
# Speler Pos.
36 Alaa Bellaarouch K
77 Eduard Sobol V
24 Loubadhe Abakar Sylla V
19 Mouhamadou Diarra M
27 Ibrahima Sissoko M
7 Jessy Deminguet M
33 M
9 Kevin Gameiro A
12 Lebo Mothiba A
Formatie 3-4-2-1
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Strasbourg - Clermont

Strasbourg en Clermont treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Clermont in de Ligue 1 vond plaats op 26 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Strasbourg favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Clermont slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Strasbourg 2
Winst Clermont 0
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 13e positie staat, terwijl we Clermont terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Strasbourg - Clermont Opstelling Strasbourg Opstelling Clermont Live Strasbourg - Clermont Live Strasbourg - Clermont kijken Strasbourg - Clermont kijken Live Strasbourg - Clermont stream Strasbourg - Clermont Fox Sports Nabeschouwing Strasbourg - Clermont Uitslag Strasbourg - Clermont Statistieken Strasbourg - Clermont Ligue 1 2023/2024 Strasbourg - Clermont wedden Strasbourg - Clermont gokken Strasbourg - Clermont Unibet