Nabeschouwing Strasbourg - Olympique Marseille (1-1) || Ligue 1 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Strasbourg het zaterdag 25 november 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Marseille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Olympique Marseille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Olympique Marseille (1-1)

De Ligue 1 2023/2024 wedstrijd tussen Strasbourg en Olympique Marseille geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Emanuel Emegha, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Olympique Marseille kwam na 27 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jonathan Clauss, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Strasbourg - Olympique Marseille 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Olympique Marseille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Emanuel Emegha met assist van Kévin Gameiro Strasbourg 1-0
27' Doelpunt Olympique Marseille Doelpunt Jonathan Clauss Olympique Marseille 1-1
54' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor Renan Lodi Olympique Marseille
54' Wissel Strasbourg Wissel Dilane Bakwa voor Ângelo Strasbourg
56' Wissel Olympique Marseille Wissel Ismaïla Sarr voor J. Correa Olympique Marseille
69' Wissel Olympique Marseille Wissel Azzedine Ounahi voor Amine Harit Olympique Marseille
69' Wissel Strasbourg Wissel Lebo Mothiba voor Emanuel Emegha Strasbourg
69' Wissel Olympique Marseille Wissel Pierre-Emerick Aubameyang voor Vitinha Olympique Marseille
83' Wissel Strasbourg Wissel Eduard Sobol voor Thomas Delaine Strasbourg
84' Wissel Strasbourg Wissel Bilal Nadir voor Habib Diarra Strasbourg
84' Wissel Olympique Marseille Wissel Dion Moise Sahi voor Iliman Ndiaye Olympique Marseille
84' Wissel Strasbourg Wissel Ibrahima Sissoko voor Junior Mwanga Strasbourg
89' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Dilane Bakwa Strasbourg
91' Gele kaart Olympique Marseille Gele kaart voor Jordan Veretout Olympique Marseille
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Olympique Marseille
Opstellingen Strasbourg - Olympique Marseille
De opstellingen van Strasbourg en Olympique Marseille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Olympique Marseille zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.