Nabeschouwing Strasbourg - PSG (1-2) || Ligue 1 2023/2024

Vrijdag 2 februari 2024 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Strasbourg het vrijdag 2 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - PSG (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en PSG is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Kylian Mbappé  van Paris Saint Germain via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 31 minuten was het Kylian Mbappé  die Paris Saint Germain op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Paris Saint Germain via een goal van Marco Asensio in de 49e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 68e minuut was het Strasbourg dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van Dilane Bakwa, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor PSG dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - PSG 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty gemist Paris Saint Germain Penalty gemist Kylian Mbappé  Kylian Mbappé  Paris Saint Germain
27' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Ibrahima Sissoko Strasbourg
30' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Lucas Hernández Paris Saint Germain
31' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Kylian Mbappé  met assist van Marco Asensio Paris Saint Germain 0-1
49' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Marco Asensio met assist van Kylian Mbappé  Paris Saint Germain 0-2
52' Wissel Strasbourg Wissel Emanuel Emegha voor Dion Moise Sahi Strasbourg
54' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Junior Mwanga Strasbourg
54' Wissel Paris Saint Germain Wissel Vitinha voor Manuel Ugarte Paris Saint Germain
63' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Marvin Senaya Strasbourg
68' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Dilane Bakwa met assist van Ângelo Strasbourg 1-2
77' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor Patrick Vieira Strasbourg
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel Danilo Pereira voor Marquinhos Paris Saint Germain
82' Wissel Paris Saint Germain Wissel Gonçalo Ramos voor Randal Kolo Muani Paris Saint Germain
83' Wissel Strasbourg Wissel Jessy Deminguet voor Habib Diarra Strasbourg
87' Wissel Paris Saint Germain Wissel Nordi Mukiele voor Carlos Soler Paris Saint Germain
89' Wissel Strasbourg Wissel Mohamed Bechikh voor Junior Mwanga Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - PSG
Opstellingen Strasbourg - PSG
De opstellingen van Strasbourg en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.