Nabeschouwing Toulouse - Lens (0-2) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 28 januari 2024 - 17:05 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het zondag 28 januari 2024 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse (Toulouse) in Toulouse.

Via de Toulouse - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Lens (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Lens is onder leiding van scheidsrechter Mathieu Vernice geëindigd in een 0-2 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door David da Costa, waarmee Lens met 0-1 de leiding nam. Lens vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andy Diouf op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 84e minuut was de ideale kans voor Toulouse om te scoren. Vincent Sierro was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Lens.

LIVE Toulouse - Lens 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Lens Gele kaart voor Wesley Saïd Lens
37' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Carles Martínez Novell Toulouse
40' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Aron Dønnum Toulouse
42' Doelpunt Lens Doelpunt David da Costa met assist van Neil El Aynaoui Lens 0-1
45' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Rasmus Nicolaisen Toulouse
49' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Gabriel Suazo Toulouse
55' Doelpunt Lens Doelpunt Andy Diouf Lens 0-2
62' Wissel Toulouse Wissel Yann Gboho voor Shavy Babicka Toulouse
62' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor Cristian Sleiker Cásseres Yepes Toulouse
70' Wissel Lens Wissel Angelo Fulgini voor Wesley Saïd Lens
70' Wissel Toulouse Wissel Mikkel Desler voor Warren Kamanzi Toulouse
70' Wissel Lens Wissel Massadio Haidara voor Jhoanner Chávez Lens
83' Gele kaart Lens Gele kaart voor Massadio Haidara Lens
83' Vincent Sierro Toulouse
84' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist Vincent Sierro Vincent Sierro Toulouse
88' Wissel Toulouse Wissel Ibrahim Cissoko voor Aron Dønnum Toulouse
88' Wissel Toulouse Wissel César Gelabert voor Niklas Schmidt Toulouse
88' Wissel Lens Wissel Ayanda Sishuba voor Elye Wahi Lens
88' Wissel Lens Wissel Adrien Thomasson voor David da Costa Lens
89' Wissel Lens Wissel Salis Abdul Samed  voor Ruben Aguilar Lens
90' Gele kaart Lens Gele kaart voor Florian Sotoca Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Lens
Opstellingen Toulouse - Lens
De opstellingen van Toulouse en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lens zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.