Nabeschouwing Greenock Morton - Airdrieonians (3-0) || Playoffs 2/3 2020/2021

Vrijdag 21 mei 2021 - 20:35 uur

In de Playoffs 2/3 2020/2021 neemt Greenock Morton het vrijdag 21 mei 2021 om 20:35 uur in eigen huis op tegen Airdrieonians. De wedstrijd wordt gespeeld in Cappielow Park in Greenock.

Via de Greenock Morton - Airdrieonians live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greenock Morton - Airdrieonians (3-0)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Greenock Morton en Airdrieonians is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 3-0 overwinning voor Greenock Morton. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Muirhead, waarmee Greenock Morton met 1-0 de leiding nam. Greenock Morton vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Oliver op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut volgde een derde treffer van Greenock Morton, waarmee R. Muirhead zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan James Muir, waardoor Greenock Morton dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Greenock Morton - Airdrieonians 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greenock Morton - Airdrieonians teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt R. Muirhead Greenock Morton 1-0
30' Wissel Airdrieonians Wissel C. Thomson voor J. Kerr Airdrieonians
44' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt G. Oliver Greenock Morton 2-0
57' Gele kaart Airdrieonians Gele kaart voor J. McKay Airdrieonians
58' Gele kaart Airdrieonians Gele kaart voor E. OReilly Airdrieonians
59' Wissel Airdrieonians Wissel A. Roy voor J. McKay Airdrieonians
69' Wissel Greenock Morton Wissel A. Nesbitt voor C. Salkeld Greenock Morton
78' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt R. Muirhead Greenock Morton 3-0
81' Wissel Greenock Morton Wissel C. McGuffie voor G. Oliver Greenock Morton
83' Wissel Airdrieonians Wissel D. Ritchie voor S. Walker Airdrieonians
86' Wissel Greenock Morton Wissel L. Colville voor R. Lyon Greenock Morton
88' Gele kaart Airdrieonians Gele kaart voor L. McCann Airdrieonians
Video hoogtepunten en samenvatting Greenock Morton - Airdrieonians
Opstellingen Greenock Morton - Airdrieonians
De opstellingen van Greenock Morton en Airdrieonians zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.