Nabeschouwing Montrose - Greenock Morton (2-1) || Playoffs 2/3 2020/2021

Zaterdag 8 mei 2021 - 16:00 uur

In de Playoffs 2/3 2020/2021 neemt Montrose het zaterdag 8 mei 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Greenock Morton. De wedstrijd wordt gespeeld in Links Park in Montrose.

Via de Montrose - Greenock Morton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montrose - Greenock Morton (2-1)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Montrose en Greenock Morton is onder leiding van scheidsrechter Grant Irvine geëindigd in een 2-1 overwinning voor Montrose. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Greenock Morton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Oliver. Montrose kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. McLean, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette G. Webster zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Montrose de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Grant Irvine, waardoor Montrose dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Montrose - Greenock Morton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montrose - Greenock Morton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt G. Oliver met assist van K. Orsi Greenock Morton 0-1
13' Gele kaart Greenock Morton Gele kaart voor L. Strapp Greenock Morton
57' Doelpunt Montrose Doelpunt R. McLean Montrose 1-1
75' Wissel Montrose Wissel C. Antoniazzi voor M. Rennie Montrose
77' Doelpunt Montrose Doelpunt G. Webster met assist van C. Ballantyne Montrose 2-1
78' Wissel Greenock Morton Wissel R. Muirhead voor K. Orsi Greenock Morton
79' Wissel Greenock Morton Wissel C. Blues voor A. Nesbitt Greenock Morton
Video hoogtepunten en samenvatting Montrose - Greenock Morton
Opstellingen Montrose - Greenock Morton
De opstellingen van Montrose en Greenock Morton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.