Nabeschouwing Greenock Morton - Montrose (3-1) || Playoffs 2/3 2020/2021

Dinsdag 11 mei 2021 - 20:45 uur

In de Playoffs 2/3 2020/2021 neemt Greenock Morton het dinsdag 11 mei 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Montrose. De wedstrijd wordt gespeeld in Cappielow Park in Greenock.

Via de Greenock Morton - Montrose live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Greenock Morton - Montrose (3-1)

Het Playoffs 2/3 duel tussen Greenock Morton en Montrose is onder leiding van scheidsrechter Euan Anderson geëindigd in een 3-1 overwinning voor Greenock Morton. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Greenock Morton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Oliver. Greenock Morton vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Salkeld op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist Montrose de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. McLean.

Na 120 minuten werd de voorsprong voor Greenock Morton vergroot nadat C. McGuffie de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Greenock Morton.

LIVE Greenock Morton - Montrose 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Greenock Morton - Montrose teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt G. Oliver Greenock Morton 1-0
19' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt C. Salkeld met assist van M. Fjørtoft Greenock Morton 2-0
23' Gele kaart Montrose Gele kaart voor M. Rennie Montrose
26' Gele kaart Greenock Morton Gele kaart voor S. McGinn Greenock Morton
33' Gele kaart Greenock Morton Gele kaart voor B. McLean Greenock Morton
33' Gele kaart Montrose Gele kaart voor R. McLean Montrose
35' Doelpunt Montrose Doelpunt R. McLean Montrose 2-1
66' Wissel Montrose Wissel C. Mochrie voor M. Rennie Montrose
74' Wissel Greenock Morton Wissel R. Lyon voor C. Blues Greenock Morton
86' Wissel Greenock Morton Wissel A. Nesbitt voor G. Oliver Greenock Morton
92' Wissel Greenock Morton Wissel C. McGuffie voor R. Muirhead Greenock Morton
93' Gele kaart Montrose Gele kaart voor K. Waddell Montrose
94' Wissel Greenock Morton Wissel M. Ledger voor C. Millar Greenock Morton
95' Wissel Montrose Wissel C. Johnston voor Cameron Ballantyne II Montrose
104' Wissel Montrose Wissel L. Callaghan voor G. Webster Montrose
108' Gele kaart Montrose Gele kaart voor C. Johnston Montrose
120' Doelpunt Greenock Morton Doelpunt C. McGuffie Greenock Morton 3-1
122' Gele kaart Greenock Morton Gele kaart voor C. Salkeld Greenock Morton
Video hoogtepunten en samenvatting Greenock Morton - Montrose
Opstellingen Greenock Morton - Montrose

Voorbeschouwing Greenock Morton - Montrose

Greenock Morton en Montrose treffen elkaar in de e speelronde van de Playoffs 2/3 van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Greenock Morton en Montrose in de Playoffs 2/3 vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montrose. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Montrose favoriet. 1 keer wist de ploeg van Greenock Morton te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Greenock Morton. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.