Nabeschouwing Leicester City - Sheffield United (2-0) || Premier League 2019/2020

Donderdag 16 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Leicester City het donderdag 16 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Sheffield United (2-0)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door A. Perez, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Gray op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Leicester City.

LIVE Leicester City - Sheffield United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Perez met assist van L. Thomas Leicester City 1-0
46' Wissel Sheffield United Wissel J. Fleck voor B. Osborn Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor D. McGoldrick Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor S. Berge Sheffield United
59' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor C. Basham Sheffield United
71' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor A. Perez Leicester City
75' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Evans Leicester City
76' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor H. Barnes Leicester City
79' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Gray met assist van J. Vardy Leicester City 2-0
80' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
93' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Sheffield United
Opstellingen Leicester City - Sheffield United
De opstellingen van Leicester City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Leicester City - Sheffield United

Leicester City en Sheffield United treffen elkaar in de 36e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 1
Winst Sheffield United 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 4e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 8e plaats.