Nabeschouwing Almería - Real Madrid (1-2) || Primera División 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 22:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Almería het zondag 14 augustus 2022 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almería - Real Madrid (1-2)

Het Primera División duel tussen Almería en Real Madrid is onder leiding van scheidsrechter Juan Martínez Munuera geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Ramazani, waarmee Almería met 1-0 de leiding nam. Real Madrid kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lucas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette D. Alaba zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Real Madrid de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Juan Martínez Munuera, waardoor Real Madrid dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almería - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almería - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Almería Doelpunt L. Ramazani met assist van I. Eguaras Almería 1-0
40' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor E. Camavinga Real Madrid
40' Gele kaart Almería Gele kaart voor U. Sadiq Almería
46' Wissel Real Madrid Wissel L. Modric voor E. Camavinga Real Madrid
57' Wissel Almería Wissel Curro voor L. Robertone Almería
58' Wissel Real Madrid Wissel E. Hazard voor A. Tchouameni Real Madrid
61' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Lucas met assist van K. Benzema Real Madrid 1-1
67' Gele kaart Almería Gele kaart voor Curro Almería
71' Wissel Almería Wissel D. Sousa voor U. Sadiq Almería
71' Wissel Almería Wissel J. C. Lazo voor L. Ramazani Almería
74' Wissel Real Madrid Wissel D. Alaba voor F. Mendy Real Madrid
75' Doelpunt Real Madrid Doelpunt D. Alaba Real Madrid 1-2
81' Wissel Almería Wissel F. Portillo voor I. Eguaras Almería
81' Wissel Almería Wissel A. Puigmal voor Kaiky Almería
83' Wissel Real Madrid Wissel D. Ceballos voor Vinicius Junior Real Madrid
83' Wissel Real Madrid Wissel Casemiro voor T. Kroos Real Madrid
86' Gele kaart Almería Gele kaart voor A. Puigmal Almería
Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Real Madrid
Opstellingen Almería - Real Madrid
De opstellingen van Almería en Real Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almería gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Real Madrid zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Almería - Real Madrid

Almería en Real Madrid treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Juan Martínez Munuera en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Real Madrid in de Primera División vond plaats op 29 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Real Madrid favoriet. 9 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almería. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.