Voorbeschouwing Barcelona - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 9 oktober 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Barcelona het zondag 9 oktober 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Barcelona - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 9 oktober 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Barcelona - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 maanden, 7 dagen, 23 uur, 11 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Celta de Vigo
Opstellingen Barcelona - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Celta de Vigo

Barcelona en Celta de Vigo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 10 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Celta de Vigo slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 14
Winst Celta de Vigo 5
Gelijkspel 5
Totaal 24
Tags
Barcelona - Celta de Vigo Opstelling Barcelona Opstelling Celta de Vigo Live Barcelona - Celta de Vigo Live Barcelona - Celta de Vigo kijken Barcelona - Celta de Vigo kijken Live Barcelona - Celta de Vigo stream Barcelona - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Celta de Vigo Uitslag Barcelona - Celta de Vigo Statistieken Barcelona - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Barcelona - Celta de Vigo wedden Barcelona - Celta de Vigo gokken Barcelona - Celta de Vigo Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .