Nabeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano (2-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Osasuna het zondag 4 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano (2-1)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 2-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door A. Oroz, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Rayo Vallecano kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Lejeune, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette R. Garcia zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Osasuna de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Osasuna dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Osasuna - Rayo Vallecano 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Cruz Osasuna
46' Wissel Rayo Vallecano Wissel I. Palazon voor S. Sanchez Rayo Vallecano
48' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor P. Ciss Rayo Vallecano
52' Wissel Osasuna Wissel D. Brasanac voor L. Torro Osasuna
54' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Oroz met assist van D. Brasanac Osasuna 1-0
60' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Garcia Rayo Vallecano
72' Wissel Osasuna Wissel R. Garcia voor C. Avila Osasuna
72' Wissel Rayo Vallecano Wissel S. Comesana voor O. Valentin Rayo Vallecano
75' Doelpunt Rayo Vallecano Doelpunt F. Lejeune Rayo Vallecano 1-1
81' Wissel Osasuna Wissel P. Ibanez voor M. Gomez Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor A. Budimir Osasuna
81' Wissel Osasuna Wissel Ez Abde voor J. Moncayola Osasuna
81' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Falcao voor S. Camello Rayo Vallecano
83' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor U. Garcia Osasuna
90' Doelpunt Osasuna Doelpunt R. Garcia met assist van Ez Abde Osasuna 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Rayo Vallecano
Opstellingen Osasuna - Rayo Vallecano
De opstellingen van Osasuna en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Rayo Vallecano

Osasuna en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 12 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 4
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 9e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 13e plaats.