Nabeschouwing Akhmat Grozny - Fakel (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 24 juli 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Akhmat Grozny het zondag 24 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Fakel (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Amelin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Maksimov, waarmee Fakel met 0-1 de leiding nam. Akhmat Grozny kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Iljin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette H. Agalarov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Amelin, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhmat Grozny - Fakel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
27' Doelpunt Fakel Doelpunt M. Maksimov met assist van K. Appaev Fakel 0-1
37' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt V. Iljin met assist van A. Troshechkin Akhmat Grozny 1-1
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
63' Gele kaart Fakel Gele kaart voor R. Akbashev Fakel
64' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt H. Agalarov Akhmat Grozny 2-1
66' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
72' Wissel Fakel Wissel A. Mendel voor O. Dmitriev Fakel
72' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor I. Kvekveskiri Fakel
74' Gele kaart Fakel Gele kaart voor A. Shavaev Fakel
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor V. Iljin Akhmat Grozny
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel Z. Nizic voor B. Berisha Akhmat Grozny
79' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor K. Appaev Fakel
81' Wissel Fakel Wissel V. Masternoi voor I. Alshin Fakel
82' Wissel Fakel Wissel E. Shlyakov voor R. Magal Fakel
90' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Oleynikov voor E. Kharin Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Fakel
Opstellingen Akhmat Grozny - Fakel
De opstellingen van Akhmat Grozny en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Andrey Talalaev
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Fakel

Akhmat Grozny en Fakel treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Amelin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Akhmat Grozny 0
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 10e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 9e plaats.