Nabeschouwing Akhmat Grozny - Zenit (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Zenit (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Odoevski in de 41e minuut, waardoor Zenit met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Akhmat Grozny en Zenit gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Akhmat Grozny, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Ivanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Akhmat Grozny - Zenit 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
32' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Lovren Zenit
36' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Sutormin Zenit
41' Rode kaart Zenit Rode kaart voor D. Odoevski Zenit
43' Wissel Zenit Wissel M. Kerzhakov voor A. Mostovoy Zenit
49' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
46' Wissel Zenit Wissel A. Adamov voor A. Sutormin Zenit
46' Wissel Zenit Wissel N. Alip voor D. Lovren Zenit
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
48' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
60' Wissel Zenit Wissel Z. Bakaev voor Claudinho Zenit
61' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
61' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Oleynikov voor V. Iljin Akhmat Grozny
81' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Timofeev Akhmat Grozny
85' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor M. Bystrov Akhmat Grozny
87' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor M. Cassierra Zenit
88' Wissel Akhmat Grozny Wissel K. Folmer voor A. Timofeev Akhmat Grozny
89' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Zenit
Opstellingen Akhmat Grozny - Zenit
De opstellingen van Akhmat Grozny en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Zenit

Akhmat Grozny en Zenit treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 10 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 5
Winst Zenit 10
Gelijkspel 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 8e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 3e plaats.