Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (3-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 14:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt CSKA Moskva het zaterdag 23 juli 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 3-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door J. Medina, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Carrascal op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Medina van CSKA Moskva die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor CSKA Moskva dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Sochi
Goals
3
0
Balbezit
39%
61%
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
3
2
Passes
362
560
Overtredingen
11
9
Buitenspel
4
2
Corners
2
3
LIVE CSKA Moskva - Sochi 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Medina met assist van J. Carrascal CSKA Moskva 1-0
46' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor G. Melkadze Sochi
56' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Carrascal met assist van I. Akinfeev CSKA Moskva 2-0
63' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor F. Chalov CSKA Moskva
72' Wissel Sochi Wissel C. Noboa voor N. Burmistrov Sochi
72' Wissel Sochi Wissel K. Ushatov voor V. Sarveli Sochi
76' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor K. Kuchaev CSKA Moskva
83' Wissel Sochi Wissel A. Meshchaninov voor V. Drkusic Sochi
90' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor J. Carrascal CSKA Moskva
92' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Medina met assist van V. Yakovlev CSKA Moskva 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Sochi
Opstellingen CSKA Moskva - Sochi
De opstellingen van CSKA Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Sochi

CSKA Moskva en Sochi treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 7 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 3 keer wist de ploeg van CSKA Moskva te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor CSKA Moskva. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 1
Winst Sochi 3
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Sochi Opstelling CSKA Moskva Opstelling Sochi Live CSKA Moskva - Sochi Live CSKA Moskva - Sochi kijken CSKA Moskva - Sochi kijken Live CSKA Moskva - Sochi stream CSKA Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Sochi Uitslag CSKA Moskva - Sochi Statistieken CSKA Moskva - Sochi Russische Premier League 2022/2023 CSKA Moskva - Sochi wedden CSKA Moskva - Sochi gokken CSKA Moskva - Sochi Unibet