Nabeschouwing Khimki - Lokomotiv Moskou (0-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het zaterdag 20 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Lokomotiv Moskou (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Ivan Sidenkov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door G. Kerk, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kamano op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut kreeg M. Mampasi van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lokomotiv Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 91e minuut volgde een derde treffer van Lokomotiv Moskva, waarmee K. Maradishvili zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ivan Sidenkov, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Khimki - Lokomotiv Moskou 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
17' Gele kaart Khimki Gele kaart voor M. Gbane Khimki
22' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk Lokomotiv Moskva 0-1
29' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Z. Volkov Khimki
34' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Kamano Lokomotiv Moskva 0-2
40' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Mampasi Lokomotiv Moskva
46' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor M. Mampasi Lokomotiv Moskva
47' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
51' Gele kaart Khimki Gele kaart voor R. Mirzov Khimki
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
46' Wissel Khimki Wissel A. Chernyy voor K. Bozhenov Khimki
46' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Filin Khimki
51' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
60' Wissel Khimki Wissel A. Zuev voor R. Mirzov Khimki
61' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Dolgov Khimki
65' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
65' Wissel Khimki Wissel A. Guliev voor D. Glushakov Khimki
73' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
83' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor A. Rudenko Khimki
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Petrov voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
91' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt K. Maradishvili Lokomotiv Moskva 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Khimki - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Khimki en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Voorbeschouwing Khimki - Lokomotiv Moskou

Khimki en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ivan Sidenkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 6 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 2 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Khimki. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Khimki 1
Winst Lokomotiv Moskou 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 9e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 14e plaats.