Nabeschouwing Khimki - Orenburg (2-0) || Russische Premier League 2022/2023

Vrijdag 4 november 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het vrijdag 4 november 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Orenburg (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Rudenko, waarmee Khimki met 1-0 de leiding nam. Khimki vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Magomedov op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Khimki.

LIVE Khimki - Orenburg 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Rudenko Khimki 1-0
62' Wissel Khimki Wissel R. Mirzov voor A. Lomovitskiy Khimki
66' Doelpunt Khimki Doelpunt B. Magomedov met assist van A. Dolgov Khimki 2-0
70' Wissel Orenburg Wissel S. Oganesyan voor B. Mansilla Orenburg
80' Wissel Orenburg Wissel Y. Kovalev voor D. Vorobyev Orenburg
80' Wissel Orenburg Wissel I. Basic voor K. Kaplenko Orenburg
80' Wissel Khimki Wissel K. Bozhenov voor A. Zuev Khimki
80' Wissel Khimki Wissel M. Gbane voor A. Dolgov Khimki
80' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor A. Rudenko Khimki
87' Wissel Orenburg Wissel B. Gurtsiyev voor A. Ektov Orenburg
89' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Magomedov Khimki
89' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Florentin Orenburg
90' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor B. Magomedov Khimki
91' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Guliev Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Orenburg
Opstellingen Khimki - Orenburg
De opstellingen van Khimki en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Spartak Gogniev
Coach Marcel Liczka
Voorbeschouwing Khimki - Orenburg

Khimki en Orenburg treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 3 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Orenburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Orenburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Khimki. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Khimki 0
Winst Orenburg 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 15e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 8e plaats.