Nabeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva (1-4) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zaterdag 23 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva (1-4)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-4 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Zobnin, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. In de 37e minuut moest A. Chernikov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kirill Levnikov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Krasnodar verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Spartak Moskva via een goal van Q. Promes in de 46e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Na 52 minuten was het S. Borodin die de bal in eigen doel werkte, waardoor Spartak Moskva op 0-3 kwam te staan. In de 60e minuut werd de stand op 1-3 gezet na een benutte penalty van Krasnodar speler E. Spertsyan. In de 83e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het V. Moses die namens Spartak Moskva het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kirill Levnikov en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Krasnodar - Spartak Moskva 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
24' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Borodin Krasnodar
26' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
35' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Zobnin met assist van C. Martins Pereira Spartak Moskva 0-1
37' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor A. Chernikov Krasnodar
40' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor J. Cordoba Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel C. Ramirez voor S. Petrov Krasnodar
46' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van D. Khlusevich Spartak Moskva 0-2
49' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Litvinov Spartak Moskva
52' Eigen doelpunt Spartak Moskva Eigen doelpunt S. Borodin Spartak Moskva 0-3
56' Wissel Spartak Moskva Wissel D. Prutsev voor R. Litvinov Spartak Moskva
57' Wissel Spartak Moskva Wissel N. Umyarov voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
60' Penalty Krasnodar Penalty E. Spertsyan Krasnodar 1-3
61' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor A. Ionov Krasnodar
69' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Caufriez voor G. Dzhikiya Spartak Moskva
80' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor S. Volkov Krasnodar
81' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor M. Banjac Krasnodar
83' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt V. Moses met assist van D. Prutsev Spartak Moskva 1-4
87' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Selikhov Spartak Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Zinkovskiy voor V. Moses Spartak Moskva
87' Wissel Spartak Moskva Wissel L. Klassen voor D. Khlusevich Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Spartak Moskva
Opstellingen Krasnodar - Spartak Moskva
De opstellingen van Krasnodar en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Guillermo Abascal Perez
Voorbeschouwing Krasnodar - Spartak Moskva

Krasnodar en Spartak Moskva treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 13 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Krasnodar. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 7
Winst Spartak Moskva 13
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 7e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 14e plaats.