Nabeschouwing Krylya Sovetov - CSKA Moskva (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krylya Sovetov het zondag 4 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - CSKA Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 0-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door I. Diveyev, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name CSKA Moskva dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor CSKA Moskva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Krylya Sovetov - CSKA Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor S. Zdjelar CSKA Moskva
48' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Evgenyev Krylya Sovetov
51' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
51' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
54' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor J. Carrascal CSKA Moskva
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Sokolov Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor D. Yakuba Krylya Sovetov
70' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Zotov voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
70' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Oblyakov voor V. Mendez CSKA Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor F. Chalov CSKA Moskva
75' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Zotov Krylya Sovetov
79' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Diveyev met assist van J. Medina CSKA Moskva 0-1
84' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor R. Evgenyev Krylya Sovetov
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Shitov voor R. Ezhov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - CSKA Moskva
Opstellingen Krylya Sovetov - CSKA Moskva
De opstellingen van Krylya Sovetov en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.