Nabeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva (0-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krylya Sovetov het zondag 7 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Dinamo Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Fernandez, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Grulev op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva.

LIVE Krylya Sovetov - Dinamo Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt R. Fernandez met assist van L. Gagnidze Dinamo Moskva 0-1
19' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Vityugov Krylya Sovetov
54' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor R. Fernandez Dinamo Moskva
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Laxalt voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
60' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt V. Grulev Dinamo Moskva 0-2
69' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor L. Gagnidze Dinamo Moskva
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Shitov voor D. Tsypchenko Krylya Sovetov
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Barac voor R. Evgenyev Krylya Sovetov
72' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor A. Sokolov Krylya Sovetov
74' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Makarov voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Karapuzov voor D. Lesovoy Dinamo Moskva
82' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
83' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Vityugov Afgekeurd doelpunt vanwege hands M. Vityugov Krylya Sovetov
86' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
86' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
87' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Gaponov voor G. Bijl Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Dinamo Moskva
Opstellingen Krylya Sovetov - Dinamo Moskva
De opstellingen van Krylya Sovetov en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.