Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 24 juli 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 24 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Rostov geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rostov kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van N. Komlichenko. Een benutte penalty van A. Miranchuk in de 35e minuut zorgde er even later voor dat Lokomotiv Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut kreeg A. Beka Beka van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lokomotiv Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 88e minuut was het Rostov dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. Utkin. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat K. Maradishvili van Lokomotiv Moskva de 2-2 maakte in de 94e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lokomotiv Moskou - Rostov 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko met assist van D. Utkin Rostov 0-1
30' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Poloz Rostov
34' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Prokhin Rostov
35' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
36' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
46' Wissel Rostov Wissel K. Bayramyan voor R. Tugarev Rostov
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Magkeev voor L. Fasson Lokomotiv Moskva
50' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
63' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
65' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Mironov Rostov
65' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
68' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Kulikov voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
72' Wissel Rostov Wissel K. Shchetinin voor A. Mironov Rostov
78' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor D. Poloz Rostov
78' Wissel Rostov Wissel V. Melekhin voor D. Prokhin Rostov
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel I. Ignatjev voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
84' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor A. Silyanov Rostov
88' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Utkin met assist van D. Glebov Rostov 1-2
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
94' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt K. Maradishvili Lokomotiv Moskva 2-2
95' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Rostov
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Rostov
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Rostov

Lokomotiv Moskou en Rostov treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 10 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Rostov slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 11
Winst Rostov 7
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 11e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 12e plaats.