Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (2-4) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 1 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural (2-4)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ural is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-4 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Kashtanov, waarmee Ural met 0-1 de leiding nam. In de 10e minuut moest M. Nenakhov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sergey Ivanov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lokomotiv Moskva verder met een speler minder. In de 41e werd de voorsprong voor Ural verdubbeld dankzij een doelpunt van A. Yushin.

In de 62e minuut volgde een derde treffer van Ural, waarmee L. Randjelovic zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Ural geen gas terug, waardoor in de 65e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Miskic. In de 88e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. F. Sungatulin van Ural was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 93e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was D. Barinov van Lokomotiv Moskva die daarmee de stand op 1-4 zette. Even later in de 94e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 2-4 gezet door I. Ignatjev van Lokomotiv Moskva.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Ural.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ural 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Ural Doelpunt A. Kashtanov Ural 0-1
10' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
37' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
41' Doelpunt Ural Doelpunt A. Yushin met assist van L. Randjelovic Ural 0-2
47' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mitaj voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
57' Gele kaart Ural Gele kaart voor M. Beveev Ural
62' Doelpunt Ural Doelpunt L. Randjelovic met assist van Y. Gazinskiy Ural 0-3
64' Wissel Ural Wissel D. Kulakov voor M. Beveev Ural
64' Wissel Ural Wissel R. Vloet voor A. Kashtanov Ural
65' Doelpunt Ural Doelpunt D. Miskic Ural 0-4
66' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel I. Ignatjev voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
66' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor Pedrinho Lokomotiv Moskva
70' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mampasi voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
71' Wissel Ural Wissel O. Urunov voor A. Yushin Ural
71' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor L. Randjelovic Ural
74' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Cisse Ural
79' Wissel Ural Wissel F. Sungatulin voor I. Cisse Ural
88' Rode kaart Ural Rode kaart voor F. Sungatulin Ural
93' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt D. Barinov met assist van W. Isidor Lokomotiv Moskva 1-4
94' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt I. Ignatjev Lokomotiv Moskva 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ural
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ural
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ural

Lokomotiv Moskou en Ural treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 4 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Ural slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 10
Winst Ural 3
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 12e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 15e plaats.