Nabeschouwing Olimpiyets - Orenburg (0-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Olimpiyets het zondag 18 september 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Orenburg (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door T. Ayupov, waarmee Orenburg met 0-1 de leiding nam. Orenburg vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ektov op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Orenburg.

LIVE Olimpiyets - Orenburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Milson voor N. Kalinski FK Nizjni Novgorod
23' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Khotulev Orenburg
31' Doelpunt Orenburg Doelpunt T. Ayupov met assist van L. Vera Orenburg 0-1
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor M. Sivakov Orenburg
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Y. Mikhailov voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Kornyushin voor L. Masoero FK Nizjni Novgorod
48' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor T. Ayupov Orenburg
68' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Krotov voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
73' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Ektov met assist van L. Vera Orenburg 0-2
77' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Shiltsov voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
80' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor V. Krotov FK Nizjni Novgorod
80' Wissel Orenburg Wissel V. Poluyakhtov voor M. Stamatov Orenburg
80' Wissel Orenburg Wissel I. Basic voor G. Florentin Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel K. Pechenin voor A. Ektov Orenburg
91' Wissel Orenburg Wissel A. Pavlovets voor V. Sychevoi Orenburg
92' Wissel Orenburg Wissel D. Acosta voor J. Marin Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Orenburg
Opstellingen Olimpiyets - Orenburg
De opstellingen van Olimpiyets en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Mikhail Galaktionov
Voorbeschouwing Olimpiyets - Orenburg

Olimpiyets en Orenburg treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olimpiyets en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Olimpiyets 0
Winst Orenburg 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 9e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 12e plaats.