Nabeschouwing Orenburg - Ural (3-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 23 juli 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Orenburg het zaterdag 23 juli 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Ural (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Orenburg en Ural is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 3-0 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Goglichidze in de 36e minuut, waardoor Ural met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het V. Sychevoi die Orenburg op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Orenburg via een goal van V. Sychevoi in de 67e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Orenburg, waarmee V. Sychevoi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yan Bobrovskiy, waardoor Orenburg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Orenburg - Ural 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
27' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Konovalov Ural
36' Rode kaart Ural Rode kaart voor L. Goglichidze Ural
39' Wissel Ural Wissel M. Beveev voor A. Yushin Ural
46' Wissel Orenburg Wissel V. Sychevoi voor V. Poluyakhtov Orenburg
46' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoi met assist van S. Oganesyan Orenburg 1-0
47' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
51' Wissel Ural Wissel Emerson voor R. Gadzhimuradov Ural
51' Wissel Ural Wissel A. Kashtanov voor E. Bicfalvi Ural
63' Wissel Orenburg Wissel B. Gurtsiyev voor S. Oganesyan Orenburg
63' Wissel Orenburg Wissel J. Marin voor Y. Kovalev Orenburg
67' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoi met assist van B. Gurtsiyev Orenburg 2-0
77' Doelpunt Orenburg Doelpunt V. Sychevoi met assist van B. Gurtsiyev Orenburg 3-0
80' Wissel Ural Wissel R. Emeljanov voor F. Sungatulin Ural
82' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Vorobyev Orenburg
83' Wissel Orenburg Wissel N. Titkov voor I. Basic Orenburg
83' Wissel Orenburg Wissel B. Mansilla voor D. Vorobyev Orenburg
89' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor N. Titkov Orenburg
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Ural
Opstellingen Orenburg - Ural
De opstellingen van Orenburg en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Marcel Liczka
Voorbeschouwing Orenburg - Ural

Orenburg en Ural treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 1 juli 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 3 keer wist de ploeg van Orenburg te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Orenburg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Orenburg 1
Winst Ural 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 14e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 16e plaats.