Nabeschouwing Sochi - Fakel (1-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Sochi het zondag 18 september 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Fakel (1-1)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Sochi en Fakel geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fakel kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van E. Morozov. Sochi kwam na 11 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Noboa, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 70e minuut kreeg M. Ivakhnov van Fakel voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fakel de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Sochi - Fakel 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fakel Doelpunt E. Morozov met assist van G. Gongadze Fakel 0-1
9' Gele kaart Sochi Gele kaart voor G. Melkadze Sochi
11' Doelpunt Sochi Doelpunt C. Noboa met assist van N. Burmistrov Sochi 1-1
46' Wissel Sochi Wissel V. Sarveli voor K. Kravtsov Sochi
47' Gele kaart Fakel Gele kaart voor I. Kvekveskiri Fakel
60' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor G. Gongadze Fakel
60' Wissel Fakel Wissel K. Suslov voor S. Bryzgalov Fakel
60' Wissel Fakel Wissel R. Akbashev voor A. Mendel Fakel
67' Gele kaart Fakel Gele kaart voor M. Ivakhnov Fakel
68' Wissel Fakel Wissel V. Masternoi voor O. Dmitriev Fakel
70' Tweede gele kaart Fakel Tweede gele kaart voor M. Ivakhnov Fakel
72' Gele kaart Fakel Gele kaart voor K. Appaev Fakel
76' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor N. Burmistrov Sochi
76' Wissel Sochi Wissel T. Shipunov voor G. Melkadze Sochi
80' Gele kaart Sochi Gele kaart voor C. Noboa Sochi
82' Wissel Fakel Wissel M. Maksimov voor K. Appaev Fakel
84' Wissel Sochi Wissel M. Sissako voor I. Yurganov Sochi
84' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Yusupov Sochi
85' Gele kaart Fakel Gele kaart voor I. Kalinin Fakel
91' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Drkusic Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Fakel
Opstellingen Sochi - Fakel
De opstellingen van Sochi en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Sochi - Fakel

Sochi en Fakel treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sochi en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Sochi 0
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 7e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 14e plaats.