Nabeschouwing Torpedo Moskva - CSKA Moskva (1-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zaterdag 17 september 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - CSKA Moskva (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Torpedo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Sapic, waarmee Torpedo Moskva met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Torpedo Moskva.

LIVE Torpedo Moskva - CSKA Moskva 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor D. Le Tallec Torpedo Moskva
30' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Torpedo Moskva
32' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Moises CSKA Moskva
33' Doelpunt Torpedo Moskva Doelpunt S. Sapic met assist van I. Smolnikov Torpedo Moskva 1-0
43' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor A. Samsonov Torpedo Moskva
60' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Enin voor I. Savic Torpedo Moskva
60' Wissel Torpedo Moskva Wissel O. Kozhemyakin voor D. Le Tallec Torpedo Moskva
62' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
72' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor F. Chalov CSKA Moskva
72' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Oblyakov voor J. Medina CSKA Moskva
72' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor Moises CSKA Moskva
77' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveyev CSKA Moskva
78' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
78' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Ryazantsev voor M. Caimacov Torpedo Moskva
86' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor I. Diveyev CSKA Moskva
92' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
92' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Curic voor D. Karaev Torpedo Moskva
93' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor S. Sapic Torpedo Moskva
95' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor E. Baburin Torpedo Moskva
95' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor K. Erkinov Torpedo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - CSKA Moskva
Opstellingen Torpedo Moskva - CSKA Moskva
De opstellingen van Torpedo Moskva en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Nikolay Kovardaev
Voorbeschouwing Torpedo Moskva - CSKA Moskva

Torpedo Moskva en CSKA Moskva treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Torpedo Moskva en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 25 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Torpedo Moskva te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Torpedo Moskva. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Torpedo Moskva 0
Winst CSKA Moskva 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Torpedo Moskva op een 16e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 2e plaats.