Nabeschouwing Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het zaterdag 15 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Karpukas, waarmee Lokomotiv Moskva met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lokomotiv Moskou dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lokomotiv Moskou uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
42' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor A. Samsonov Torpedo Moskva
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel I. Lebedenko voor M. Turishchev Torpedo Moskva
46' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
48' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Karpukas met assist van I. Ignatjev Lokomotiv Moskva 0-1
58' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Curic voor K. Erkinov Torpedo Moskva
58' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Koszta voor D. Karaev Torpedo Moskva
65' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor B. Roganovic Torpedo Moskva
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Pedrinho voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
76' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Sultonov voor B. Roganovic Torpedo Moskva
76' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Caimacov voor I. Savic Torpedo Moskva
86' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
86' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Kerk voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
93' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor M. Caimacov Torpedo Moskva
93' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel T. Jedvaj voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Torpedo Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Torpedo Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.