Nabeschouwing Torpedo Moskva - Rostov (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Maandag 5 september 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Torpedo Moskva het maandag 5 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Futbol'naya Akademiya Spartak im. F. Cherenkova in Moskva.

Via de Torpedo Moskva - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torpedo Moskva - Rostov (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Torpedo Moskva en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 99 minuten. M. Osipenko maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rostov vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yan Bobrovskiy, waardoor Rostov de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Torpedo Moskva - Rostov 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torpedo Moskva - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Smolnikov Torpedo Moskva
13' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor K. Erkinov Torpedo Moskva
16' Wissel Rostov Wissel E. Chernov voor D. Terentjev Rostov
19' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor B. Reichman Torpedo Moskva
44' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
46' Wissel Rostov Wissel A. Mironov voor D. Poloz Rostov
56' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
56' Wissel Torpedo Moskva Wissel A. Pomerko voor B. Reichman Torpedo Moskva
59' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Enin Torpedo Moskva
69' Wissel Rostov Wissel A. Ntumba voor R. Tugarev Rostov
69' Wissel Rostov Wissel E. Golenkov voor K. Shchetinin Rostov
81' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Le Tallec voor I. Enin Torpedo Moskva
87' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Koszta voor D. Karaev Torpedo Moskva
91' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Torpedo Moskva
93' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor O. Kozhemyakin Torpedo Moskva
96' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor A. Samsonov Torpedo Moskva
97' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor E. Baburin Torpedo Moskva
99' Penalty Rostov Penalty M. Osipenko Rostov 0-1
99' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor Torpedo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Torpedo Moskva - Rostov
Opstellingen Torpedo Moskva - Rostov
De opstellingen van Torpedo Moskva en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Torpedo Moskva gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rostov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.