Nabeschouwing Zenit - Krylya Sovetov (3-0) || Russische Premier League 2022/2023

Vrijdag 22 juli 2022 - 19:00 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Zenit het vrijdag 22 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Krylya Sovetov (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 5e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Mostovoy van Zenit via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 5 minuten was het A. Mostovoy die Zenit op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Zenit vervolgens op 2-0. Het was D. Kuzyayev die vanaf 11 meter wist te scoren in de 12e minuut.

In de 31e minuut volgde een derde treffer van Zenit, waarmee A. Mostovoy zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Chistyakov, waardoor Zenit dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Krylya Sovetov
Goals
3
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
14
2
Schoten op doel
6
0
Passes
637
384
Overtredingen
3
10
Buitenspel
3
3
Corners
7
6
LIVE Zenit - Krylya Sovetov 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Penalty gemist Zenit Penalty gemist A. Mostovoy Zenit
5' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Mostovoy Zenit 1-0
12' Penalty Zenit Penalty D. Kuzyayev Zenit 2-0
14' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor D. Yakuba Krylya Sovetov
26' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
28' Wissel Zenit Wissel A. Sutormin voor D. Kuzyayev Zenit
29' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Soldatenkov Krylya Sovetov
31' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Mostovoy met assist van Claudinho Zenit 3-0
39' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor I. Gaponov Krylya Sovetov
62' Wissel Krylya Sovetov Wissel R. Evgenyev voor I. Gaponov Krylya Sovetov
62' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
71' Wissel Zenit Wissel I. Sergeev voor M. Cassierra Zenit
72' Wissel Zenit Wissel Z. Bakaev voor A. Mostovoy Zenit
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor D. Tsypchenko Krylya Sovetov
78' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor D. Ivanisenia Krylya Sovetov
79' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor Claudinho Zenit
79' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Malcom Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Krylya Sovetov
Opstellingen Zenit - Krylya Sovetov
De opstellingen van Zenit en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Wissels Krylya Sovetov
# Speler Pos.
81 Bogdan Ovsyannikov K
39 Evgeny Frolov K
24 Roman Evgenyev V
8 Maksim Vityugov M
18 Artem Sokolov M
13 Danil Lipovoy M
17 Vladimir Khubulov A
73 Vladislav Shitov A
Voorbeschouwing Zenit - Krylya Sovetov

Zenit en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 13 maart 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zenit 13
Winst Krylya Sovetov 1
Gelijkspel 2
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 13e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zenit - Krylya Sovetov Opstelling Zenit Opstelling Krylya Sovetov Live Zenit - Krylya Sovetov Live Zenit - Krylya Sovetov kijken Zenit - Krylya Sovetov kijken Live Zenit - Krylya Sovetov stream Zenit - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Zenit - Krylya Sovetov Uitslag Zenit - Krylya Sovetov Statistieken Zenit - Krylya Sovetov Russische Premier League 2022/2023 Zenit - Krylya Sovetov wedden Zenit - Krylya Sovetov gokken Zenit - Krylya Sovetov Unibet