Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (4-0) || Schotse Premiership 2016/2017

Zaterdag 20 mei 2017 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2016/2017 neemt Hamilton Academical het zaterdag 20 mei 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Paul Antoniotti in Almelo.

Via de Hamilton Academical - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hamilton Academical - Dundee (4-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Hamilton Academical en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Allan Crawford geëindigd in een 4-0 overwinning voor Hamilton Academical. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Hamilton Academical op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Bingham. Helaas voor Hamilton Academical werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Hamilton Academical dat via I. Skondras dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allan Crawford. D. Imrie dacht na 56 minuten te scoren voor Hamilton Academical, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Hamilton Academical via A. Crawford, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allan Crawford niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hamilton Academical - Dundee
4
0
LIVE Hamilton Academical - Dundee 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hamilton Academical - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt R. Bingham Hamilton Academical
25' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt I. Skondras met assist van D. Templeton Hamilton Academical
29' Wissel Dundee Wissel C. Wighton voor N. Ross Dundee
37' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Donati voor M. Devlin Hamilton Academical
46' Wissel Dundee Wissel H. Ojamaa voor M. Haber Dundee
56' Penalty Hamilton Academical Penalty D. Imrie Hamilton Academical
58' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. Gogić Hamilton Academical
61' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Longridge voor D. Templeton Hamilton Academical
72' Wissel Dundee Wissel D. Williams voor M. OHara Dundee
76' Doelpunt Hamilton Academical Doelpunt A. Crawford met assist van D. Redmond Hamilton Academical
79' Wissel Hamilton Academical Wissel G. Gillespie voor D. Redmond Hamilton Academical
84' Gele kaart Dundee Gele kaart voor F. El Bakhtaoui Dundee
Video hoogtepunten en samenvatting Hamilton Academical - Dundee
Opstellingen Hamilton Academical - Dundee
De opstellingen van Hamilton Academical en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.