Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (2-0) || Schotse Premiership

Maandag 13 mei 2019 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership neemt St. Mirren het maandag 13 mei 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hamilton Academical. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Hamilton Academical live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Hamilton Academical is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor A. Gogić in de 29e minuut, waardoor Hamilton Academical met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 75 minuten was het K. McAllister die St. Mirren op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep St. Mirren via een goal van K. Magennis in de 96e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Mirren.

Wedstrijdstatistieken St. Mirren - Hamilton Academical
Goals
2
0
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
73
70
Gevaarlijke aanvallen
104
43
Overtredingen
13
13
Buitenspel
2
3
Corners
9
2
Wissels
3
3
LIVE St. Mirren - Hamilton Academical 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Hamilton Academical teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Hamilton Academical Gele kaart voor A. McGowan Hamilton Academical
20' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor S. McGinn St. Mirren
29' Rode kaart Hamilton Academical Rode kaart voor A. Gogić Hamilton Academical
31' Wissel Hamilton Academical Wissel L. Sowah voor R. Mimnaugh Hamilton Academical
38' Wissel St. Mirren Wissel J. Baird voor G. MacKenzie St. Mirren
56' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. Mužek St. Mirren
56' Wissel Hamilton Academical Wissel M. Miller voor M. Ogboe Hamilton Academical
60' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor B. Lyons St. Mirren
66' Wissel St. Mirren Wissel C. Cooke voor S. Jackson St. Mirren
75' Doelpunt St. Mirren Doelpunt K. McAllister St. Mirren 1-0
79' Wissel Hamilton Academical Wissel D. Imrie voor S. Martin Hamilton Academical
96' Doelpunt St. Mirren Doelpunt K. Magennis St. Mirren 2-0
Opstellingen St. Mirren - Hamilton Academical

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical

St. Mirren en Hamilton Academical treffen elkaar in de 4e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat St. Mirren en Hamilton Academical elkaar treffen in de Schotse Premiership.

Resultaat Aantal
Winst St. Mirren 0
Winst Hamilton Academical 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 5e positie staat, terwijl we Hamilton Academical terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
St. Mirren - Hamilton Academical Opstelling St. Mirren Opstelling Hamilton Academical Live St. Mirren - Hamilton Academical Live St. Mirren - Hamilton Academical kijken St. Mirren - Hamilton Academical kijken Live St. Mirren - Hamilton Academical stream St. Mirren - Hamilton Academical Fox Sports Nabeschouwing St. Mirren - Hamilton Academical Uitslag St. Mirren - Hamilton Academical Statistieken St. Mirren - Hamilton Academical Schotse Premiership 2018/2019 St. Mirren - Hamilton Academical wedden St. Mirren - Hamilton Academical gokken St. Mirren - Hamilton Academical Unibet