Nabeschouwing Ross County - Motherwell (0-5) || Schotse Premiership 2022/2023

Dinsdag 4 oktober 2022 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Ross County het dinsdag 4 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Motherwell (0-5)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Chris Graham geëindigd in een 0-5 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. K. van Veen maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Motherwell vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Motherwell vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Slattery op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van Motherwell, waarmee K. van Veen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Motherwell geen gas terug, waardoor in de 59e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Efford. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Motherwell. Deze werd gescoord door K. van Veen in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Graham bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Motherwell.

LIVE Ross County - Motherwell 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. White Ross County
25' Gele kaart Ross County Gele kaart voor R. Callachan Ross County
26' Penalty Motherwell Penalty K. van Veen Motherwell 0-1
28' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor L. Kelly Motherwell
32' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor P. McGinn Motherwell
46' Wissel Ross County Wissel J. Hiwula voor B. Paton Ross County
46' Wissel Ross County Wissel D. Samuel voor J. White Ross County
49' Doelpunt Motherwell Doelpunt C. Slattery Motherwell 0-2
51' Doelpunt Motherwell Doelpunt K. van Veen met assist van J. Efford Motherwell 0-3
58' Wissel Ross County Wissel D. Cancola voor R. Callachan Ross County
58' Wissel Ross County Wissel W. Akio voor J. Sims Ross County
59' Doelpunt Motherwell Doelpunt J. Efford Motherwell 0-4
60' Wissel Motherwell Wissel S. ODonnell voor P. McGinn Motherwell
62' Gele kaart Ross County Gele kaart voor J. Hiwula Ross County
70' Wissel Motherwell Wissel L. Moult voor C. Shields Motherwell
70' Wissel Motherwell Wissel S. McKinstry voor J. Efford Motherwell
71' Wissel Motherwell Wissel R. Tierney voor B. Spittal Motherwell
77' Wissel Ross County Wissel K. Olaigbe voor O. Edwards Ross County
79' Wissel Motherwell Wissel D. Cornelius voor C. Slattery Motherwell
89' Doelpunt Motherwell Doelpunt K. van Veen met assist van M. Penney Motherwell 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Motherwell
Opstellingen Ross County - Motherwell
De opstellingen van Ross County en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Motherwell zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.