Nabeschouwing Livingston - Aberdeen (0-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Livingston het zaterdag 5 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Aberdeen (0-0)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Livingston en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Livingston en Aberdeen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Livingston, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Wedstrijdstatistieken Livingston - Aberdeen
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
2
0
Aanvallen
113
115
Gevaarlijke aanvallen
55
54
Passes
288
320
Overtredingen
22
13
Buitenspel
1
2
Corners
7
7
Wissels
4
1
LIVE Livingston - Aberdeen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Aberdeen
Opstellingen Livingston - Aberdeen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Livingston - Aberdeen

Livingston en Aberdeen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Beaton en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 25 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 10 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Livingston. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Livingston 3
Winst Aberdeen 10
Gelijkspel 5
Totaal 18
Tags
Livingston - Aberdeen Opstelling Livingston Opstelling Aberdeen Live Livingston - Aberdeen Live Livingston - Aberdeen kijken Livingston - Aberdeen kijken Live Livingston - Aberdeen stream Livingston - Aberdeen Fox Sports Nabeschouwing Livingston - Aberdeen Uitslag Livingston - Aberdeen Statistieken Livingston - Aberdeen Schotse Premiership 2023/2024 Livingston - Aberdeen wedden Livingston - Aberdeen gokken Livingston - Aberdeen Unibet