Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (0-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 16:00 uurIn de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Johnstone het zaterdag 5 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 0-2 overwinning voor Hearts. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Hearts
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
76
118
Gevaarlijke aanvallen
43
53
Passes
207
457
Overtredingen
14
13
Buitenspel
2
2
Corners
6
9
Wissels
4
5
LIVE St. Johnstone - Hearts 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Hearts
Opstellingen St. Johnstone - Hearts

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing St. Johnstone - Hearts

St. Johnstone en Hearts treffen elkaar in de 1e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steven McLean en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Schotse Premiership seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 39 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel St. Johnstone als Hearts wisten 14 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 11 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 14
Winst Hearts 14
Gelijkspel 11
Totaal 39
Tags
St. Johnstone - Hearts Opstelling St. Johnstone Opstelling Hearts Live St. Johnstone - Hearts Live St. Johnstone - Hearts kijken St. Johnstone - Hearts kijken Live St. Johnstone - Hearts stream St. Johnstone - Hearts Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Hearts Uitslag St. Johnstone - Hearts Statistieken St. Johnstone - Hearts Schotse Premiership 2023/2024 St. Johnstone - Hearts wedden St. Johnstone - Hearts gokken St. Johnstone - Hearts Unibet