Nabeschouwing Kayseri Erciyesspor - Karabükspor (4-3) || Super Lig 2014/2015

Vrijdag 29 mei 2015 - 16:00 uur



In de Super Lig 2014/2015 neemt Kayseri Erciyesspor het vrijdag 29 mei 2015 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Karabükspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayseri Erciyesspor - Karabükspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayseri Erciyesspor - Karabükspor (4-3)

Het Super Lig duel tussen Kayseri Erciyesspor en Karabükspor is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Kayseri Erciyesspor. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kayseri Erciyesspor - Karabükspor
Goals
4
3
LIVE Kayseri Erciyesspor - Karabükspor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayseri Erciyesspor - Karabükspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kayseri Erciyesspor - Karabükspor
Opstellingen Kayseri Erciyesspor - Karabükspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kayseri Erciyesspor - Karabükspor

Kayseri Erciyesspor en Karabükspor treffen elkaar in de 34e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Kayseri Erciyesspor en Karabükspor in de Super Lig vond plaats op 25 januari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayseri Erciyesspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Kayseri Erciyesspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Karabükspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kayseri Erciyesspor 2
Winst Karabükspor 0
Gelijkspel 1
Totaal 3
Tags
Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Opstelling Kayseri Erciyesspor Opstelling Karabükspor Live Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Live Kayseri Erciyesspor - Karabükspor kijken Kayseri Erciyesspor - Karabükspor kijken Live Kayseri Erciyesspor - Karabükspor stream Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Fox Sports Nabeschouwing Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Uitslag Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Statistieken Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Super Lig 2014/2015 Kayseri Erciyesspor - Karabükspor wedden Kayseri Erciyesspor - Karabükspor gokken Kayseri Erciyesspor - Karabükspor Unibet