Nabeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği (0-6) || Super Lig

Zaterdag 19 oktober 2019 - 14:00 uur

In de Super Lig neemt Antalyaspor het zaterdag 19 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Gençlerbirliği. De wedstrijd wordt gespeeld in Antalya Stadium in Antalya.

Via de Antalyaspor - Gençlerbirliği live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği (0-6)

Het Super Lig duel tussen Antalyaspor en Gençlerbirliği is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 0-6 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-5 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gençlerbirliği kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van D. Candeias. Gençlerbirliği vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Sio op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 21e minuut volgde een derde treffer van Gençlerbirliği, waarmee D. Candeias zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 23e minuut werd B. Ozturk van Antalyaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Antalyaspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Gençlerbirliği geen gas terug, waardoor in de 37e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van D. Candeias. De vijfde treffer van Gençlerbirliği viel in de 42e minuut en kwam op naam te staan van G. Sio. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 57e minuut was het Gençlerbirliği dat via B. Stancu de stand op 0-6 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Abdulkadir Bitigen en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Gençlerbirliği, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Antalyaspor - Gençlerbirliği
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
83
102
Gevaarlijke aanvallen
74
62
Passes
396
568
Overtredingen
5
16
Buitenspel
3
2
Corners
8
1
Wissels
3
4
LIVE Antalyaspor - Gençlerbirliği 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antalyaspor - Gençlerbirliği teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt D. Candeias met assist van B. Stancu Gençlerbirliği 0-1
13' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt G. Sio met assist van D. Candeias Gençlerbirliği 0-2
21' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt D. Candeias Gençlerbirliği 0-3
23' Rode kaart Antalyaspor Rode kaart voor B. Ozturk Antalyaspor
29' Wissel Antalyaspor Wissel S. Ozkan voor U. Akyol Antalyaspor
35' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor H. Ozmert Antalyaspor
37' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt D. Candeias met assist van B. Stancu Gençlerbirliği 0-4
42' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt G. Sio met assist van D. Candeias Gençlerbirliği 0-5
46' Wissel Antalyaspor Wissel E. Albayrak voor D. Gelson Antalyaspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor F. Kaplan Antalyaspor
57' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt B. Stancu met assist van S. Sessegnon Gençlerbirliği 0-6
60' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor D. Candeias Gençlerbirliği
62' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Seuntjens voor B. A. Ozdemir Gençlerbirliği
66' Wissel Antalyaspor Wissel P. Mukairu voor A. Chahechouhe Antalyaspor
72' Wissel Gençlerbirliği Wissel R. Berisbek voor B. Stancu Gençlerbirliği
75' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Yilmaz voor D. Candeias Gençlerbirliği
92' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor Flavio Gençlerbirliği
Opstellingen Antalyaspor - Gençlerbirliği
De opstellingen van Antalyaspor en Gençlerbirliği zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antalyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Gençlerbirliği zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği

Antalyaspor en Gençlerbirliği treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antalyaspor en Gençlerbirliği elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Antalyaspor 0
Winst Gençlerbirliği 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antalyaspor op een 8e positie staat, terwijl we Gençlerbirliği terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antalyaspor - Gençlerbirliği Opstelling Antalyaspor Opstelling Gençlerbirliği Live Antalyaspor - Gençlerbirliği Live Antalyaspor - Gençlerbirliği kijken Antalyaspor - Gençlerbirliği kijken Live Antalyaspor - Gençlerbirliği stream Antalyaspor - Gençlerbirliği Fox Sports Nabeschouwing Antalyaspor - Gençlerbirliği Uitslag Antalyaspor - Gençlerbirliği Statistieken Antalyaspor - Gençlerbirliği Super Lig 2019/2020 Antalyaspor - Gençlerbirliği wedden Antalyaspor - Gençlerbirliği gokken Antalyaspor - Gençlerbirliği Unibet