Nabeschouwing Fenerbahçe - Rizespor (3-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 25 juli 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Fenerbahçe het zaterdag 25 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Rizespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Rizespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Rizespor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Rizespor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 3-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. E. Belozoglu maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fenerbahçe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rizespor kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Skoda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette G. Rodrigues zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 98 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat O. Tufan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Fenerbahçe - Rizespor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Rizespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor S. Aziz Fenerbahçe
39' Penalty Fenerbahçe Penalty E. Belozoglu Fenerbahçe 1-0
53' Doelpunt Rizespor Doelpunt M. Skoda met assist van F. Boldrin Rizespor 1-1
60' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt G. Rodrigues met assist van H. A. Kaldirim Fenerbahçe 2-1
63' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Zajc voor E. Belozoglu Fenerbahçe
71' Wissel Rizespor Wissel A. Akkaynak voor O. K. Guctekin Rizespor
76' Wissel Rizespor Wissel A. Koc voor T. Torun Rizespor
76' Wissel Rizespor Wissel Yan voor D. Garmash Rizespor
77' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Gumuskaya voor G. Rodrigues Fenerbahçe
77' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Nasuh voor O. Beyaz Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Koksal voor H. A. Kaldirim Fenerbahçe
98' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt O. Tufan met assist van F. Kadioglu Fenerbahçe 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Rizespor
Opstellingen Fenerbahçe - Rizespor
De opstellingen van Fenerbahçe en Rizespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rizespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.