Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas (3-2) || Super Lig

Zaterdag 14 september 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 14 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas (3-2)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-2 overwinning voor Gazişehir Gaziantep. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Vida in de 6e minuut, waardoor Beşiktaş met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 8e minuut voor dat Gazişehir Gaziantep via P. Twumasi op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Gazişehir Gaziantep via een goal van G. Vural in de 59e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 75e minuut werd M. Elneny van Beşiktaş met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 75e minuut werd O. Kayode van Gazişehir Gaziantep met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Beşiktaş met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. De derde treffer van Gazişehir Gaziantep viel in de 80e minuut en kwam van de schoen van R. Chibsah. Na 83 minuten wist uiteindelijk Beşiktaş iets terug te doen nadat U. Nayir de aansluitingstreffer wist te maken: 3-1. Na 85 minuten werd de achterstand verkleind nadat Beşiktaş via A. Hutchinson de 3-2 wist te scoren.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Halil Umut Meler en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Gazişehir Gaziantep.

Wedstrijdstatistieken Gazişehir Gaziantep - Besiktas
Goals
3
2
Balbezit
37%
63%
Rode kaarten
1
2
Gele kaarten
4
4
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
66
79
Gevaarlijke aanvallen
47
89
Passes
313
528
Overtredingen
15
11
Buitenspel
2
2
Corners
4
14
Wissels
3
3
LIVE Gazişehir Gaziantep - Besiktas 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor D. Vida Beşiktaş
8' Penalty Gazişehir Gaziantep Penalty P. Twumasi Gazişehir Gaziantep 1-0
20' Gele kaart Gazişehir Gaziantep Gele kaart voor S. Diarra Gazişehir Gaziantep
47' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Ruiz Beşiktaş
54' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajic Beşiktaş
54' Gele kaart Gazişehir Gaziantep Gele kaart voor G. Guvenc Gazişehir Gaziantep
59' Doelpunt Gazişehir Gaziantep Doelpunt G. Vural met assist van O. Kayode Gazişehir Gaziantep 2-0
60' Wissel Gazişehir Gaziantep Wissel R. Chibsah voor S. Diarra Gazişehir Gaziantep
66' Wissel Beşiktaş Wissel A. Hutchinson voor D. Tokoz Beşiktaş
66' Wissel Beşiktaş Wissel T. Boyd voor A. Diaby Beşiktaş
75' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor M. Elneny Beşiktaş
75' Rode kaart Gazişehir Gaziantep Rode kaart voor O. Kayode Gazişehir Gaziantep
77' Wissel Gazişehir Gaziantep Wissel M. Demir voor P. Twumasi Gazişehir Gaziantep
80' Doelpunt Gazişehir Gaziantep Doelpunt R. Chibsah Gazişehir Gaziantep 3-0
82' Wissel Gazişehir Gaziantep Wissel F. Soyalp voor G. Vural Gazişehir Gaziantep
83' Wissel Beşiktaş Wissel U. Nayir voor G. Yalcin Beşiktaş
83' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt U. Nayir Beşiktaş 3-1
85' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Hutchinson Beşiktaş 3-2
88' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
90' Gele kaart Gazişehir Gaziantep Gele kaart voor M. Demir Gazişehir Gaziantep
94' Gele kaart Gazişehir Gaziantep Gele kaart voor O. Ceylan Gazişehir Gaziantep
96' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Boyd Beşiktaş
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Besiktas
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas

Gazişehir Gaziantep en Besiktas treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gazişehir Gaziantep en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Gazişehir Gaziantep 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 11e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.

Tags
Gazişehir Gaziantep - Besiktas Opstelling Gazişehir Gaziantep Opstelling Besiktas Live Gazişehir Gaziantep - Besiktas Live Gazişehir Gaziantep - Besiktas kijken Gazişehir Gaziantep - Besiktas kijken Live Gazişehir Gaziantep - Besiktas stream Gazişehir Gaziantep - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Besiktas Uitslag Gazişehir Gaziantep - Besiktas Statistieken Gazişehir Gaziantep - Besiktas Super Lig 2019/2020 Gazişehir Gaziantep - Besiktas wedden Gazişehir Gaziantep - Besiktas gokken Gazişehir Gaziantep - Besiktas Unibet