Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (4-1) || Super Lig

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:30 uur

In de Super Lig neemt Trabzonspor het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Arena in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep (4-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep is onder leiding van scheidsrechter Özgür Yankaya geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door D. Sturridge, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Sorloth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Gazişehir Gaziantep de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Jefferson.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat J. Sosa de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 81e minuut wist Y. Sari namens Trabzonspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1. Na 84 minuten werd O. Kayode van Gazişehir Gaziantep met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Özgür Yankaya en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Trabzonspor.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
Goals
4
1
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
13
Schoten op doel
5
5
Aanvallen
111
115
Gevaarlijke aanvallen
56
80
Passes
455
438
Overtredingen
16
14
Buitenspel
0
1
Corners
5
4
Wissels
3
2
LIVE Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. Sturridge met assist van A. Sorloth Trabzonspor 1-0
14' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Sorloth met assist van D. Sturridge Trabzonspor 2-0
26' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
54' Doelpunt Gazişehir Gaziantep Doelpunt Jefferson Gazişehir Gaziantep 2-1
65' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor D. Sturridge Trabzonspor
69' Wissel Gazişehir Gaziantep Wissel B. Pawlowski voor M. Erdem Ugurlu Gazişehir Gaziantep
73' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor K. Corekci Trabzonspor
76' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt J. Sosa Trabzonspor 3-1
81' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Y. Sari met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 4-1
84' Rode kaart Gazişehir Gaziantep Rode kaart voor O. Kayode Gazişehir Gaziantep
85' Wissel Gazişehir Gaziantep Wissel K. Ozer voor P. Twumasi Gazişehir Gaziantep
87' Wissel Trabzonspor Wissel A. Canbaz voor A. Parmak Trabzonspor
Opstellingen Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Marius Ninel Şumudică
Wissels Gazişehir Gaziantep
# Speler Pos.
71 Mustafa Burak Bozan K
1 Günay Güvenc K
97 V
16 Paweł Olkowski V
4 Ulaş Zengin V
5 Kubilay Aktaş M
99 Ali Ateş M
97 M
7 Kenan Özer M
9 Bartlomiej Pawłowski M
Voorbeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep

Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Özgür Yankaya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Gazişehir Gaziantep elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Opstelling Trabzonspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep kijken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep kijken Live Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep stream Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Uitslag Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Statistieken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Super Lig 2019/2020 Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep wedden Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep gokken Trabzonspor - Gazişehir Gaziantep Unibet