Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir (3-0) || Super Lig 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 20:45 uur



In de Super Lig 2019/2020 neemt Yeni Malatyaspor het zondag 18 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir.

Via de Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir (3-0)

Het Super Lig duel tussen Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 3-0 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Kahveci van İstanbul Başakşehir. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 68 minuten was het Guilherme die Yeni Malatyaspor op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Yeni Malatyaspor via een goal van A. Jahovic in de 88e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 91e minuut volgde een derde treffer van Yeni Malatyaspor, waarmee M. Fofana zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Yeni Malatyaspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir
Goals
3
0
Balbezit
56%
44%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
73
60
Gevaarlijke aanvallen
51
68
Passes
407
292
Overtredingen
11
15
Buitenspel
3
3
Corners
2
11
Wissels
3
3
LIVE Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor G. Chaalali Yeni Malatyaspor
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. Inler voor A. Okechukwu İstanbul Başakşehir
48' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
59' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
60' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
62' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Guilherme voor G. Chaalali Yeni Malatyaspor
64' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Turan voor S. Aydogdu İstanbul Başakşehir
67' Tweede gele kaart İstanbul Başakşehir Tweede gele kaart voor I. Kahveci İstanbul Başakşehir
68' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Guilherme met assist van T. Bifouma Yeni Malatyaspor 1-0
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor E. Elia İstanbul Başakşehir
82' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Cagiran voor T. Bifouma Yeni Malatyaspor
86' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
88' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Jahovic met assist van Guilherme Yeni Malatyaspor 2-0
91' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt M. Fofana met assist van T. Hadebe Yeni Malatyaspor 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yeni Malatyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Wissels Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
35 Ufuk Ceylan K
22 Abdulsamed Damlu K
14 Ahmed Ildız M
77 Rahman Buğra Çağıran M
66 Guilherme Costa Marques M
11 Eren Tozlu A
Formatie 4-2-3-1
Coach Okan Buruk
Voorbeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir

Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Yeni Malatyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 3 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 3 keer wist de ploeg van Yeni Malatyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Yeni Malatyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Yeni Malatyaspor 0
Winst İstanbul Başakşehir 3
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Yeni Malatyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Live Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir stream Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2019/2020 Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir wedden Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir gokken Yeni Malatyaspor - İstanbul Başakşehir Unibet