LIVE İstanbulspor - Alanyaspor Super Lig (0-0) || 10-12-2023 om 11:30 uur

LIVE İstanbulspor - Alanyaspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 10 december 2023 - 11:30 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt İstanbulspor het zondag 10 december 2023 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Necmi Kadıoğlu Stadyumu in Esenyurt.

Via de İstanbulspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst İstanbulspor Gelijk Winst Alanyaspor
2.55x inzet 3.3x inzet 2.6x inzet
LIVE İstanbulspor - Alanyaspor 0-0

Vanaf zondag 10 december 2023 om 11:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd İstanbulspor - Alanyaspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 dagen, 1 uur, 49 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting İstanbulspor - Alanyaspor
Opstellingen İstanbulspor - Alanyaspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing İstanbulspor - Alanyaspor

İstanbulspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cihan Aydın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbulspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 5 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbulspor. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is İstanbulspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Alanyaspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbulspor 2
Winst Alanyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbulspor op een 20e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 19e plaats.

Tags
İstanbulspor - Alanyaspor Opstelling İstanbulspor Opstelling Alanyaspor Live İstanbulspor - Alanyaspor Live İstanbulspor - Alanyaspor kijken İstanbulspor - Alanyaspor kijken Live İstanbulspor - Alanyaspor stream İstanbulspor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbulspor - Alanyaspor Uitslag İstanbulspor - Alanyaspor Statistieken İstanbulspor - Alanyaspor Super Lig 2023/2024 İstanbulspor - Alanyaspor wedden İstanbulspor - Alanyaspor gokken İstanbulspor - Alanyaspor Unibet