Nabeschouwing Ankaragücü - Pendikspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 18:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Ankaragücü het zaterdag 18 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pendikspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ankara Ondokuz Mayıs Stadyumu in Ankara.

Via de Ankaragücü - Pendikspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Pendikspor (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Ankaragücü en Pendikspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ankaragücü en Pendikspor gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Ankaragücü, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Volkan Bayarslan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - Pendikspor
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
96
100
Gevaarlijke aanvallen
49
65
Passes
345
353
Overtredingen
7
15
Buitenspel
1
1
Corners
4
4
Wissels
5
3
LIVE Ankaragücü - Pendikspor 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Pendikspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Efkan Bekiroğlu Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel Anastasios Chatzigiovanis voor Efkan Bekiroğlu Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel Alexis Flips voor Garry Rodrigues Ankaragücü
61' Wissel Ankaragücü Wissel Ali Kaan Güneren voor Tolga Ciğerci  Ankaragücü
61' Wissel Pendikspor Wissel L. Kappel voor A. Diaby Pendikspor
69' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor E. Canpolat Pendikspor
73' Wissel Ankaragücü Wissel Federico Macheda voor Ali Sowe Ankaragücü
74' VAR: Afgekeurd doelpunt Christian Bassogog Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Christian Bassogog Ankaragücü
77' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Pedrinho Ankaragücü
79' Wissel Pendikspor Wissel E. Yardımcı voor E. Özgenç Pendikspor
82' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor Nuno Sequeira Pendikspor
84' Wissel Ankaragücü Wissel Mert Çetin  voor K. Karataş Ankaragücü
89' Wissel Pendikspor Wissel E. Taşdemir voor H. Akbunar Pendikspor
91' Gele kaart Pendikspor Gele kaart voor G. Kaya Pendikspor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Pendikspor
Opstellingen Ankaragücü - Pendikspor
De opstellingen van Ankaragücü en Pendikspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Pendikspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Emre Belözoğlu
Formatie 4-2-3-1
Coach İbrahim Üzülmez
Voorbeschouwing Ankaragücü - Pendikspor

Ankaragücü en Pendikspor treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Pendikspor in de Super Lig vond plaats op 25 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst Pendikspor 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 15e positie staat, terwijl we Pendikspor terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ankaragücü - Pendikspor Opstelling Ankaragücü Opstelling Pendikspor Live Ankaragücü - Pendikspor Live Ankaragücü - Pendikspor kijken Ankaragücü - Pendikspor kijken Live Ankaragücü - Pendikspor stream Ankaragücü - Pendikspor Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - Pendikspor Uitslag Ankaragücü - Pendikspor Statistieken Ankaragücü - Pendikspor Super Lig 2023/2024 Ankaragücü - Pendikspor wedden Ankaragücü - Pendikspor gokken Ankaragücü - Pendikspor Unibet