Nabeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir (2-6) || Super Lig 2023/2024

Zondag 26 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Adana Demirspor het zondag 26 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu in Adana.

Via de Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir (2-6)

Het Super Lig duel tussen Adana Demirspor en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Burak Şeker geëindigd in een 2-6 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. İstanbul Başakşehir kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van K. Piątek. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Piątek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Adana Demirspor vervolgens op 1-2. Het was Tayfun Aydoğan die vanaf 11 meter wist te scoren in de 37e minuut.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor İstanbul Başakşehir vergroot nadat Berkay Özcan de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 44e minuut nadat Davidson namens İstanbul Başakşehir de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 68e minuut werd de stand op 1-5 gezet na een benutte penalty van İstanbul Başakşehir speler K. Piątek. Vervolgens was de beurt weer aan Adana Demirspor om te scoren. Kort voor tijd in de 88e minuut zette Stiven Mendoza de stand op 2-5. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door İstanbul Başakşehir. Het was João Figueiredo die in de 91e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Burak Şeker bij een 2-6 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

LIVE Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt K. Piątek met assist van Deniz Türüç  İstanbul Başakşehir 0-1
13' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt K. Piątek met assist van O. Kemen İstanbul Başakşehir 0-2
35' Abdulsamet Burak Adana Demirspor
36' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Onur Ergün İstanbul Başakşehir
36' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Deniz Türüç  İstanbul Başakşehir
37' Penalty Adana Demirspor Penalty Tayfun Aydoğan Adana Demirspor 1-2
40' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Berkay Özcan met assist van Deniz Türüç  İstanbul Başakşehir 1-3
44' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Davidson met assist van Berkay Özcan İstanbul Başakşehir 1-4
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Abat Aymbetov voor Ozan Demirbağ Adana Demirspor
46' Wissel Adana Demirspor Wissel Milad Mohammadi voor Youcef Atal Adana Demirspor
68' Penalty İstanbul Başakşehir Penalty K. Piątek İstanbul Başakşehir 1-5
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel İ. Çelik voor Léo Dubois İstanbul Başakşehir
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel João Figueiredo voor Davidson İstanbul Başakşehir
70' Wissel Adana Demirspor Wissel Serdar Gürler voor Dorukhan Toköz  Adana Demirspor
70' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. İlkhan voor K. Piątek İstanbul Başakşehir
74' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Aydoğmuş voor Onur Ergün İstanbul Başakşehir
75' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Lucas Lima voor Ömer Ali Şahiner İstanbul Başakşehir
88' Doelpunt Adana Demirspor Doelpunt Stiven Mendoza met assist van Edouard Michut Adana Demirspor 2-5
89' Wissel Adana Demirspor Wissel Samet Duyur voor Tayfun Aydoğan Adana Demirspor
89' Wissel Adana Demirspor Wissel B. Ersoy voor Maestro Adana Demirspor
91' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt João Figueiredo met assist van Lucas Lima İstanbul Başakşehir 2-6
Video hoogtepunten en samenvatting Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Adana Demirspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Adana Demirspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Adana Demirspor gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.