Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor (1-3) || Super Lig 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 20 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor (1-3)

Het Super Lig duel tussen Gazişehir Gaziantep en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Gazişehir Gaziantep - Sivasspor
Goals
1
3
LIVE Gazişehir Gaziantep - Sivasspor 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Sivasspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor

Gazişehir Gaziantep en Sivasspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gazişehir Gaziantep en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 22 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gazişehir Gaziantep te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gazişehir Gaziantep. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gazişehir Gaziantep 2
Winst Sivasspor 3
Gelijkspel 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gazişehir Gaziantep op een 18e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Opstelling Gazişehir Gaziantep Opstelling Sivasspor Live Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Live Gazişehir Gaziantep - Sivasspor kijken Gazişehir Gaziantep - Sivasspor kijken Live Gazişehir Gaziantep - Sivasspor stream Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Uitslag Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Statistieken Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Super Lig 2023/2024 Gazişehir Gaziantep - Sivasspor wedden Gazişehir Gaziantep - Sivasspor gokken Gazişehir Gaziantep - Sivasspor Unibet