Voorbeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor (0-0) || Super Lig 2023/2024

Vrijdag 1 maart 2024 - 18:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Kasımpaşa het vrijdag 1 maart 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kasımpaşa Gelijk Winst Sivasspor
2.04x inzet 3.55x inzet 3.3x inzet
LIVE Kasımpaşa - Sivasspor 0-0

Vanaf vrijdag 1 maart 2024 om 18:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kasımpaşa - Sivasspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 6 uur, 7 minuten en 55 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Sivasspor
Opstellingen Kasımpaşa - Sivasspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor

Kasımpaşa en Sivasspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 22 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 27 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kasımpaşa als Sivasspor wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 10
Winst Sivasspor 10
Gelijkspel 7
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 5e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Kasımpaşa - Sivasspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Sivasspor Live Kasımpaşa - Sivasspor Live Kasımpaşa - Sivasspor kijken Kasımpaşa - Sivasspor kijken Live Kasımpaşa - Sivasspor stream Kasımpaşa - Sivasspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Sivasspor Uitslag Kasımpaşa - Sivasspor Statistieken Kasımpaşa - Sivasspor Super Lig 2023/2024 Kasımpaşa - Sivasspor wedden Kasımpaşa - Sivasspor gokken Kasımpaşa - Sivasspor Unibet