Nabeschouwing Kayserispor - Ankaragücü (3-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 11:30 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het zaterdag 24 februari 2024 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Ankaragücü (3-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Turgut Doman geëindigd in een 3-2 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Christian Bassogog, waarmee Ankaragücü met 0-1 de leiding nam. Ankaragücü vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Efkan Bekiroğlu op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Kayserispor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Duckens Nazon.

Na 62 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Julian Jeanvier  de 2-2 maakte voor Kayserispor. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Kayserispor dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Carlos Mané de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Turgut Doman bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Kayserispor.

LIVE Kayserispor - Ankaragücü 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Arif Kocaman Kayserispor
30' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Ali Sowe Ankaragücü
33' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Aylton Boa Morte Kayserispor
45' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt Christian Bassogog met assist van Tolga Ciğerci Ankaragücü 0-1
49' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt Efkan Bekiroğlu met assist van Anastasios Chatzigiovanis Ankaragücü 0-2
45' Christian Bassogog Ankaragücü
51' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Atakan Cankaya Ankaragücü
51' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ramazan Civelek Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Hasan Ali Kaldırım voor Lionel Carole Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Carlos Mané voor Ramazan Civelek Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel Dimitrios Kolovetsios  voor Arif Kocaman Kayserispor
53' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Duckens Nazon met assist van Gökhan Sazdağı Kayserispor 1-2
62' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Julian Jeanvier  Kayserispor 2-2
65' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Uroš Radaković Ankaragücü
66' Wissel Ankaragücü Wissel Renaldo Cephas voor Anastasios Chatzigiovanis Ankaragücü
66' Wissel Ankaragücü Wissel Olimpiu Moruţan voor Christian Bassogog Ankaragücü
71' Wissel Ankaragücü Wissel Ali Kaan Güneren voor Efkan Bekiroğlu Ankaragücü
71' Wissel Ankaragücü Wissel Kâzımcan Karataş voor Nihad Mujakic Ankaragücü
80' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken  voor Duckens Nazon Kayserispor
87' Wissel Ankaragücü Wissel Riad Bajić voor Ali Sowe Ankaragücü
87' Wissel Kayserispor Wissel Otabek Shukurov voor Miguel Cardoso Kayserispor
94' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Carlos Mané Kayserispor
93' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Carlos Mané met assist van Gökhan Sazdağı Kayserispor 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Ankaragücü
Opstellingen Kayserispor - Ankaragücü
De opstellingen van Kayserispor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Ankaragücü

Kayserispor en Ankaragücü treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Turgut Doman en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ankaragücü. Op basis van de afgelopen 23 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kayserispor als Ankaragücü wisten 9 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 9
Winst Ankaragücü 9
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 12e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 13e plaats.