Nabeschouwing Kayserispor - Fatih Karagümrük (2-2) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Kayserispor het zaterdag 4 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fatih Karagümrük. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Fatih Karagümrük live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Fatih Karagümrük (2-2)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Kayserispor en Fatih Karagümrük geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Kayserispor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Carlos Mané. Fatih Karagümrük kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sofiane Feghouli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette Markao  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fatih Karagümrük de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Aylton Boa Morte de 2-2 maakte voor Kayserispor. In de 86e minuut werd Sofiane Feghouli van Fatih Karagümrük met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kayserispor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Kayserispor - Fatih Karagümrük 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Fatih Karagümrük teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Carlos Mané met assist van Gökhan Sazdağı Kayserispor 1-0
24' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Carlos Mané Kayserispor
41' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Nazım Sangaré voor Frédéric Veseli Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Sofiane Feghouli voor Marcus Rohdén Fatih Karagümrük
46' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Emre Mor voor Can Keles Fatih Karagümrük
51' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Sofiane Feghouli met assist van Nazım Sangaré Fatih Karagümrük 1-1
60' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Markao  Fatih Karagümrük 1-2
64' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Aylton Boa Morte met assist van Miguel Cardoso Kayserispor 2-2
67' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Dimitrios Kourbelis Fatih Karagümrük
73' Wissel Kayserispor Wissel Stéphane Bahoken voor Duckens Nazon Kayserispor
74' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Salih Dursun voor Levent Mercan   Fatih Karagümrük
79' Wissel Kayserispor Wissel Lionel Carole voor Ramazan Civelek Kayserispor
80' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Federico Ceccherini  Fatih Karagümrük
82' Wissel Kayserispor Wissel Eray Özbek voor Kartal Yılmaz Kayserispor
85' Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
86' Rode kaart Fatih Karagümrük Rode kaart voor Sofiane Feghouli Fatih Karagümrük
87' Gele kaart Fatih Karagümrük Gele kaart voor Valentin Eysseric Fatih Karagümrük
88' Wissel Fatih Karagümrük Wissel Flavio Paoletti voor Markao  Fatih Karagümrük
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Fatih Karagümrük
Opstellingen Kayserispor - Fatih Karagümrük
De opstellingen van Kayserispor en Fatih Karagümrük zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fatih Karagümrük zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.