Nabeschouwing Konyaspor - İstanbulspor (1-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 18:15 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Konyaspor het zaterdag 12 augustus 2023 om 18:15 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - İstanbulspor (1-1)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Konyaspor en İstanbulspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - İstanbulspor
Goals
1
1
LIVE Konyaspor - İstanbulspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - İstanbulspor
Opstellingen Konyaspor - İstanbulspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Konyaspor - İstanbulspor

Konyaspor en İstanbulspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Burak Pakkan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en İstanbulspor in de Super Lig vond plaats op 2 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbulspor. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als İstanbulspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 1
Winst İstanbulspor 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Konyaspor - İstanbulspor Opstelling Konyaspor Opstelling İstanbulspor Live Konyaspor - İstanbulspor Live Konyaspor - İstanbulspor kijken Konyaspor - İstanbulspor kijken Live Konyaspor - İstanbulspor stream Konyaspor - İstanbulspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - İstanbulspor Uitslag Konyaspor - İstanbulspor Statistieken Konyaspor - İstanbulspor Super Lig 2023/2024 Konyaspor - İstanbulspor wedden Konyaspor - İstanbulspor gokken Konyaspor - İstanbulspor Unibet