Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbulspor (3-0) || Super Lig 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 18:00 uur

In de Super Lig 2023/2024 neemt Trabzonspor het zondag 12 mei 2024 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbulspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - İstanbulspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - İstanbulspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en İstanbulspor is onder leiding van scheidsrechter Emre Kargın geëindigd in een 3-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Paul Onuachu, waarmee Trabzonspor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paul Onuachu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee Thomas Meunier zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Emre Kargın, waardoor Trabzonspor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Trabzonspor - İstanbulspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - İstanbulspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu met assist van Edin Višća Trabzonspor 1-0
7' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Paul Onuachu met assist van Edin Višća Trabzonspor 2-0
49' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt Thomas Meunier met assist van Edin Višća Trabzonspor 3-0
63' Wissel Trabzonspor Wissel Joaquín Fernández voor Edin Višća Trabzonspor
63' Wissel Trabzonspor Wissel Umut Bozok voor Paul Onuachu Trabzonspor
64' Wissel Trabzonspor Wissel Kerem Şen voor Enis Bardhi Trabzonspor
67' Wissel İstanbulspor Wissel Simon Deli voor Mehmet Yeşil İstanbulspor
67' Wissel İstanbulspor Wissel Emrehan Gedikli  voor David Sambissa İstanbulspor
75' Wissel Trabzonspor Wissel Mislav Oršić voor Taxiarchis Fountas Trabzonspor
83' Wissel Trabzonspor Wissel Mehmet Aydin voor Thomas Meunier Trabzonspor
84' Wissel İstanbulspor Wissel Özcan Şahan voor Demeaco Duhaney İstanbulspor
84' Wissel İstanbulspor Wissel T. Şamdanlı voor Jackson İstanbulspor
89' Wissel İstanbulspor Wissel Djakaridja Junior Traoré voor Mendy Mamadou İstanbulspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - İstanbulspor
Opstellingen Trabzonspor - İstanbulspor
De opstellingen van Trabzonspor en İstanbulspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en İstanbulspor zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Abdullah Mucip Avcı
Formatie 5-4-1
Coach Osman Zeki Korkmaz
Voorbeschouwing Trabzonspor - İstanbulspor

Trabzonspor en İstanbulspor treffen elkaar in de 36e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Emre Kargın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en İstanbulspor in de Super Lig vond plaats op 19 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl İstanbulspor slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 2
Winst İstanbulspor 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 3e positie staat, terwijl we İstanbulspor terugvinden op de 20e plaats.